Mobiel: 06-25034578
  E-mail: info@grimm-aatc.eu
 
 


Trainingen

Grimm-AATC ontwikkelt, organiseert en geeft trainingen op het arbeidsdeskundig vakgebied aan ondernemers, aan leidinggevenden en medewerkers. Iedere training is ‘maatwerk‘. De tijdsbesteding en kosten zijn afhankelijk van het type training. Trainingen variëren van enkele uren tot meerdaagse trainingen en kunnen zowel In company als op inschrijving plaats vinden. Wilt u voor uw organisatie een training, afgestemd op de behoeften van uw organisatie op het gebied van ‘gezond‘ ondernemen, duurzame inzetbaarheid, arbeid versus ziekteverzuim, motivatie, communicatie en coaching, dan kunt contact opnemen voor een vrijblijvend intakegesprek.


Training ‘Creatief Denken‘ Thema ‘Duurzame Inzetbaarheid‘ (2 accreditatiepunten voor arbeidsdeskundigen)
-      Vaste denkpatronen doorbreken
-      Buiten de kaders denken
-      Het op gang brengen van de creatieve denkstroom
-      Interactieve mix van theorie en praktijk
-      Oplossingen vinden voor complexe vraagstukken
Een mens is in de kern creatief en in staat om ideeën te ontwikkelen, nieuwe dingen te scheppen, problemen op te lossen en creatief te denken. Als kind hebben we geleerd te associëren en verbanden te leggen. Hierdoor begrijpen we de wereld om ons heen. Nieuwe verbanden leggen zorgt voor creativiteit en creativiteit geeft nieuwe mogelijkheden. Vaak houden we ons echter vast aan bestaande, verankerde denkpatronen en vinden het moeilijk om buiten de kaders te acteren. We hebben geleerd om steeds op dezelfde manier na te denken over een probleem en komen zo ook steeds op dezelfde oplossing. Bewustwording van de eigen manier van denken, is een eerste stap in het creatieve denkproces. De training ‘creatief denken‘ u helpen om binnen korte tijd doelgericht tot stappen richting de oplossingen te komen. Na het volgen van de training kunt u de geleerde technieken zelf toepassen. Om effectief te leren creatief denken en nieuwe denkpatronen aan te maken in de hersenen zijn ondersteunende voorwaarden als ontspanning, plezier en kennis belangrijk. Daarom geven wij onze training in een sfeervolle locatie waarbij een hapje en een drankje inbegrepen is. De training ‘creatief denken‘ van woensdag 8 februari 2017 is gericht op het thema ‘duurzame inzetbaarheid‘. Er worden concrete vragen behandeld met het doel tot bruikbare en haalbare oplossingen te komen.
»    Hoe definieer ik het begrip ‘duurzame inzetbaarheid‘ en welke eisen stel ik hier aan?
»    Hoe blijft de werknemer ‘gezond‘ aan het werk?
»    Hoe krijg ik werkgevers ‘warm‘ voor een inclusieve arbeidsorganisatie en jobcarving?
»    Hoe houd ik mijn organisatie vitaal?

Datum:      woensdag 8 februari 2017
Tijd:           13.00 - 17:00 uur.
Locatie:     Bovenzaal van Stadbierhuys de Waag, Koepoortstraat 2-4, 6981 AS DOESBURG
Website:    www.waagdoesburg.nl
Kosten:      € 125,00 exclusief 21% BTW

Aanmelden kan via het contactformulier van deze website of stuur een e-mail naar: info@grimm-aatc.eu

Voor vragen of aanmeldingen kunt u ook telefonisch contact opnemen met 06-25034578
Aanbevelingen:

Beeuwe Rozema
Senior Credit Officer SME/PWM at Deutsche Bank Nederland N.V.
Ik heb zaterdag de pilot cursus Creatief Denken gevolg. Een geweldige aanzet om te proberen op een andere manier te kijken naar problemen. Vooral leuk omdat de groep bestond uit personen die werkzaam waren uit totaal verschillende werkvelden. Ik kan deze cursus bij iedereen aanbevelen. Tineke en Mieke, succes met het vervolg.
12 oktober 2015, Beeuwe Rozema was een klant van Tineke Grimm-BloemendaalElja Vels - Heijting
Eigenaar Heel Metaal, toeleverancier van Plaatwerk op maat!
Afgelopen week een training creatief denken gehad van Grimm AATC. De training werd gegeven door hele enthousiaste mensen. Het proces was intrigerend. En de verzorging was bijzonder goed. Kort om een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een oplossing voor een probleem, of om tools te krijgen om creatief te denken! Een aanrader voor elk bedrijf!


Desiree Kester Doesburg
Hi Tineke,
Hierbij wil ik je hartelijk danken dat ik mee mocht doen aan de Pilotsessie Creatief Denken zaterdag 3 oktober in Doesburg. Complimenten voor de perfecte organisatie, goede timing van de diverse onderdelen, de uitdaging aan te gaan om flink Out of the Box te denken met als eind resultaat dat je met een andere blik naar problemen bent gaan kijken. In een woord SUPER !!
Succes met de voorgang
Janita van Bruggen
Caremanager at MetZorg
Ik heb meegedaan aan de pilot Training Creatief Denken. Verrassend hoe je met heel verschillende mensen door gerichte oefeningen tot nieuwe inzichten komt. Complimenten aan Tineke. Een leuke inspirerende middag. Kan het iedereen aanraden! Janita van Bruggen, care-manager & arbeidsdeskundige
Saskia Bijen
Register arbeidsdeskundige at Arbo Unie
Tineke heeft een training creatief denken ontwikkeld. Vooral als je met een team op zoek bent naar realistische oplossingen voor een vraagstelling/probleem, is dit een hele leuke en verfrissende manier van kijken en bezig zijn. Buiten de geijkte kaders denken levert verrassende inzichten op. Ik kan de training van harte aanbevelen!